• Login
    View Item 
    •   DSpace Home
    • คณะ/วิทยาลัย (Faculty and College)
    • คณะบริหารธุรกิจ (Faculty of Business Administration)
    • บทความ (Article)
    • View Item
    •   DSpace Home
    • คณะ/วิทยาลัย (Faculty and College)
    • คณะบริหารธุรกิจ (Faculty of Business Administration)
    • บทความ (Article)
    • View Item
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Factors Affecting Customers Satisfaction on Products of Thai-Danish milk products and Foremost milk products

    Thumbnail
    View/Open
    Rcim_Con9 (5.150Mb)
    Date
    2019
    Author
    Jirayu Kokkaew
    Thanyanan Worasesthaphong
    Metadata
    Show full item record
    Abstract
    The purpose of this research was to determine factors affecting customer satisfaction of Thai-Danish milk products and Foremost milk products. Conceptual framework was based on American Customer Satisfaction Index Model. Stratified random sampling technique was applied to select 402 from customer to answer selfreported questionnaire. Data were analyzed by Linear Regression Model. Research findings revealed that factors that significantly affected customer satisfaction of Thai-Danish milk products and Foremost milk products consisted of customer expectations, perceived quality, perceived value and image.
    URI
    http://repository.rmutr.ac.th/123456789/1151
    Collections
    • บทความ (Article) [21]

    Related items

    Showing items related by title, author, creator and subject.

    • Design and Development of Technique for Vetiver Leaf Products with Tatting and Weaving of Vetiver Grass Products in Khon Kaen Province. In the Vetiver Grass Product Network, the Development and Campaign of the Use of Vetiver Grass due to the Royal Initiative 

      วราภรณ์ ชลอสันติสกุล; ชมขวัญ บุตรเวียงพันธ์; ณัฐริกา พรมทา (Rajamangala University Of Technology Rattanakosin, 2017)
      From studying design and creative methods in vetiver grass with weaving technique, the research project aimed at studying and developing creative techniques to enhance the product of the community of Vetiver grass products ...
    • Innovative Processes for the Production of Calcium Oxide Catalyst for Biodiesel Production from Wasted Green-Mussel Shell 

      กรกฎ นิยมสัตย์; ดวงกมล ตุงคะสมิต; นำพล อินสิน (ภาควิชาเคมีคณะวิทยาศาสตร์ จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย, 2014-11)
      ปัจจุบันประเทศไทยมีการนำนวัตกรรมทางเทคโนโลยีที่ทันสมัยมาประยุกต์ใช้สำหรับการผลิตและแปรรูปวัตถุดิบอาหารจากสัตว์ทะเล หลากหลายชนิด เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการผลิตที่ต้องแข่งขันให้มีความทัดเทียมนานาประเทศที่เป็นคู่แข่งทางด้านกา ...
    • Comparative analysis between the production cost and return on rice production of farmer group in Kanchanaburi province 

      Pongsirapop Thongdeerawisuraket (มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลรัตนโกสินทร์, 2016-09)
      This research aims to study the process of cultivation and compare costs and benefits derived from rice cultivation with the use of chemical substance, biological substance and mixture between biological and chemical ...

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV
     

     

    Browse

    All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

    My Account

    LoginRegister

    DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
    Contact Us | Send Feedback
    Theme by 
    @mire NV